Κοντινές Εξορμήσεις | Αρχοντικό της Πέπως

Κοντινές Εξορμήσεις

Η Ναύπακτος προσφέρεται για θαλάσσιο τουρισμό αφού ο επισκέπτης μπορεί να βρει εύκολα ακτές όπως της Ρίζας και Μακύνειας, του Πλατανίτη, της Ψανής και του Γριμπόβου στην πόλη της Ναυπάκτου, της Χιλιαδούς, του Μοναστηρακίου, του Σκαλώματος, του Μαραθιά, της Σεργούλας όπου προσφέρουν καθαρά νερά και τοπία που δεν θα ξεχάσετε εύκολα όσοι τα επισκεφτείτε.

Στους παραλιακούς δρόμους της Ναυπάκτου θα βρείτε όμορφα παραδοσιακά ταβερνάκια και καφετερίες όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το γραφικό τοπίο.

Για όσους αναζητούν εναλλακτικές δραστηριότητες στις διακοπές τους μπορούν να δοκιμάσουν rafting στο ποταμό Εύηνο, kite surf, πεζοπορία, ορειβασία, paintball, ιππασία, canoeing και διάφορα άλλα θαλάσσια σπορ όπως jet skiing στις παραλίες της Χιλιαδούς, του Μαραθιά και του Μοναστηρακίου.

Αποδράστε στην ορεινή Ναυπακτία και επισκεφτείτε τα γραφικά χωριά και μοναστήρια όπου εκεί ο χρόνος σταματάει και οι καθημερινοί ρυθμοί σας έχουν εγκαταλείψει απολαμβάνοντας την μοναδική διαδρομή.

Για τους φανατικούς της νυχτερινής διασκέδασης το λιμάνι φοράει τα καλά του και υποδέχεται όλους τους επισκέπτες όπου κατακλύζουν τους δρόμους του λιμανιού έτοιμοι να διασκεδάσουν.